Boblberg logo
Maria – Tog et stort skridt om at flytte og fandt nye relationer i sin nye hjemby

Maria – Tog et stort skridt om at flytte og fandt nye relationer i sin nye hjemby

23-årige Maria havde for lidt tid siden taget en stor beslutning om at flytte hjem til sin kæreste og kendte derfor ingen i den nye hjemby. En dag søgte hun efter nye venskaber på nettet, og her stødte hun på Boblberg som noget af det første. Maria blev nysgerrig på, hvad platformen kunne og havde at byde på. Derfor oprettede hun en bobl, hvor hun skrev, hvilken form for fællesskab hun søgte i sit nye lokalområde. Da hun ikke rigtigt kendte nogen, udover sin kæreste, tænkte hun, at det var oplagt med nye venner og veninder til at skrive med, da hun til tider godt kunne føle sig lidt ensom.

Ikke bare én, men flere henvendelser fik Maria på sin bobl fra jævnaldrende drenge og piger, som meget gerne ville skrive med hende for at se, om det kunne udvikle sig til et godt venskab. Her har Maria haft, og har stadig, mange hyggelige samtaler med ligesindede mennesker med samme interesser som hende selv.

”Jeg har skrevet med en masse søde mennesker om alt muligt og har planlagt flere møder med folk - så kan kun anbefale Boblberg til andre. Folk er mega søde!”

- Maria

Maria ser bestemt også frem til at kunne mødes med dem, som hun har skrevet med, så snart der er mulighed for at mødes til udendørsaktiviteter og arrangementer i det gode vejr.

Hun glæder sig over at have fået kontakt til sådan nogle søde mennesker, som støtter hende og tilegner hende glæde til hverdagen ved siden af de daglige sysler.

Maria synes, at det er en rigtig god måde at starte kontakt til ligesindede mennesker, som søger samme fællesskaber som én selv og anbefaler derfor andre at springe ud i det. Hun kunne ligeledes klart finde på at gøre brug af Boblberg igen til at finde endnu flere fællesskaber og venskaber i nærområdet.

”Jeg synes det er en rigtig fed ide, at der findes et sted, hvor man kan få nye venskaber eller hvad end man søger.”

- Maria

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her