Boblberg logo
Maiken – Et trygt venindeskab med ugentlig madlavningsdag og dybe samtaler giver glæde i hverdagen

Maiken – Et trygt venindeskab med ugentlig madlavningsdag og dybe samtaler giver glæde i hverdagen

I søgningen på nye veninder og venskaber blev Boblberg det mest eftertragtede sted for 25-årige Maiken at søge efter netop dette. Maiken stødte på Boblberg for første gang over nettet, hvor hun blev fanget af, at nogle efterspurgte nye venskaber i lokalområdet. Dette var lige, hvad hun havde ledt efter, og hun gik derfor ind for at se, hvilke muligheder for venskaber, man kunne finde i lokalområdet.

”Jeg trængte til at møde nogle nye mennesker.”

- Maiken

Hun oprettede sig på fællesskabsplatformen, hvor hun startede med at udforske de allerede eksisterende bobler. Hun skrev til nogle forskellige, som faldt lige i hendes smag, og valgte også selv at oprette en bobl for at skrive lidt om, hvad hun selv søgte. Her omhandlede søgningen faktisk bare en rigtig god veninde, hvor man kunne være sig selv. En veninde, hvor de sammen kunne gå ture, tage på café eller drikke en god kop kaffe sammen med – bare et rigtig hyggeligt venskab.

”Det jeg søgte på Boblberg var et venskab, hvor man kunne være sig selv. Hvor man ikke skulle tænke over, hvordan man egentlig var overfor personen.”

- Maiken

Der gik ikke længe før, Maiken også selv havde fået henvendelser på sin bobl, og her havde Christiane skrevet til hende. Det var Maiken meget glad for, da hun var lidt nervøs overfor om folk ville reagere på hendes opslag. Det blev bestemt modbevist, og Christiane var meget interesseret i at lære Maiken bedre at kende, da hun søgte præcis det samme selv.

De skrev sammen i nogle uger før de blev enige om at mødes til en kop kaffe på en café, og de har lige siden ikke kunne slippe hinanden. De mødes to til tre gange om ugen til gåture, byture på barer og har også aftalt en fast dag om ugen, hvor de laver mad sammen.

Vigtigst af alt har de sammen mange dybe samtaler, som Maiken ikke har kunne have med så mange andre, da de ikke havde vist den sammen interesse, som Christiane havde vist hende.

”Det er så rart at have en veninde, som lytter til en og er der for en, når man har brug for det.”

- Maiken

Maiken fortæller, at det er fantastisk at have mødt Christiane, for det har faktisk udviklet sig sådan, at Christiane i dag også er blevet hendes svigerinde, da Maiken er begyndt at komme sammen med hendes bror. De ses derfor også til familiekomsammener, hvilket også har gjort, at hun føler sig som en tæt del af Christianes familie.

Hun mener ligeledes, at ideen bag Boblberg er super fed, for der er mange mennesker, som synes det er nemmere at skrive med folk, inden de skal mødes første gang, end det er at møde nye mennesker lige med det samme. Maiken kunne derfor helt sikkert finde på at bruge Boblberg igen og vil klart fortælle sin egen historie til andre, som inspiration til søgning af nye venskaber.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.949 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her