Boblberg logo
Simon – Grandfætter og bosted inspirerede generte Simon ind i nye fællesskaber

Simon – Grandfætter og bosted inspirerede generte Simon ind i nye fællesskaber

Simon på 25 år hørte for første gang om Boblberg gennem sin 27-årige grandfætter, Kim. Grandfætter Kim lever til dagligt med muskelsvind og bor derfor på et bosted, som havde anbefalet ham at bruge Boblberg til at finde nogle nye venskaber på trods af hans sygdom.

Her stødte Simon til og sagde, at han meget gerne ville hjælpe Kim med at undersøge mulighederne for nye fællesskaber, og de satte sig derfor sammen ned for at hjælpe Kim i gang. De to fætre har et meget tæt forhold til hverdag, og det ville glæde Simon at kunne give Kim en hjælpende hånd ind i fællesskabet. Da Kim var logget ind, og Simon sad og kiggede med, blev de begge meget imponeret over, hvor mange forskellige muligheder der var for at finde fællesskaber på Boblberg. Her var der både nogle, som søgte gåture, madklubber, brætspilsaftener, ligesindede, musik og meget andet, og her blev Simon selv meget inspireret til at lave sin egen bruger for at finde fællesskaber indenfor sine egne interesser.

Simon interesserer sig nemlig meget for musik, skuespil og scenekunst, og skriver også selv sangtekster til musik i sin fritid. Simon ville derfor meget gerne finde nogle, som havde samme interesser som sig selv og startede derfor med at gå ind på Boblberg for skrive på andres bobler, som interesserede sig for det samme. Simon begyndte at skrive med flere forskellige, både om at skrive musik sammen og synge, samt mulighederne for at spille flere sammen i et band. Her klingede han særlig godt med Thomas, som var meget interesseret at mødes, så de kunne spille sammen. Thomas har engageret sig i musik i tre år og spiller guitar samt synger. De havde netop aftalt en dag at mødes, men så meldte corona sin ankomst og lukkede derfor Danmark ned for anden omgang, og de blev derfor nødt til at udskyde deres aftale til, at der kom lidt mere ro på og muligheder for at mødes flere i det offentlige rum. I Simons familie er der nogle, som er sårbare samt udsatte, og Simon har derfor været påpasselig med at se for mange, for ikke at bringe virussen med hjem til dem. Dog har Thomas og Simon skrevet sammen løbende under nedlukningen og glæder sig meget til, at de kan mødes til at spille musik sammen.

I mellemtiden er Simon blevet færdigudlært og er derfor startet ud som arbejdsløs uden job. Her gjorde Simon derfor igen brug at Boblberg og lod sig inspirere af de andre mange muligheder, der var for at finde fællesskaber online. Simon har skrevet med flere om at være genert, da det er noget, som han selv går og arbejder med. Her er han kommet i kontakt med flere forskellige, som har hjulpet hinanden med at få styr på genertheden.

”Boblberg er skide genialt! Det giver mulighed for at finde nye fællesskaber, selvom man er genert.”

– Simon

Simon er i dag netop startet i nyt job som salgsassistent i SuperBrugsen og har nu masser at se til i hverdagen, men glæder sig meget til at have fri i weekenderne, så han kan mødes med dem, som han har fået kontakt med gennem Boblberg.

Simon vil klart anbefale Boblberg til andre og ser bestemt også frem til, at verden åbner mere op igen, da han selv gerne vil søge endnu flere fællesskaber på platformen, som f.eks. rejsemakkere til backpackerture til Norge, flere medlemmer til Thomas og Simons kommende band, samt nogle at lave film med, da det også er en af Simons nytilkommende interesser.

”Jeg glæder mig til, at jeg kan skabe endnu flere nye fællesskaber gennem Boblberg.”

– Simon

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her