Boblberg logo
Izabela – Fra ingen venner til to nye venskaber og en roomie

Izabela – Fra ingen venner til to nye venskaber og en roomie

23-årige Izabela er ung mor til en skøn dreng på et år og var netop kommet ud af et dårligt parforhold, som havde gjort, at hun havde mistet størstedelen af sine mange venner. Izabela følte sig ensom i sin hverdag og savnede veninder/venner, som hun kunne gå i biografen og tage på café med, snakke med og andre hyggelige ting.

Da hun faldt over et opslag om Boblberg på nettet, tænkte hun, at det var hendes chance til at udvide den omgangskreds, som hun så inderligt ønskede sig. Derfor oprettede hun hurtigt en bruger og en bobl, hvori hun skrev, hvad hun søgte. En af dem, der svarede på Izabelas bobl, var Sofia. Efter ca. to ugers skriveri frem og tilbage, aftalte de at mødes til en gåtur på stranden. Kemien var der med det samme, og de har haft mange gode stunder lige siden. Efter et års venskab valgte de endda at flytte sammen.

”Jeg havde aldrig regnet med at møde en så god veninde online.”

- Izabela

Izabela fik også en henvendelse fra Nikolaj – en jævnaldrende, sød gut. De skrev sammen i lang tid, før de aftalte at mødes. I dag har venskabet udviklet sig til, at de ses næsten hver dag. Izabela kan næsten ikke tro, at hun har fået to så gode venskaber ved bare at oprette en bobl på Boblberg.

”Boblberg er så smart – jeg blev overrasket over, hvor godt det fungerer.”

- Izabela

Izabela kunne også godt finde på at bruge Boblberg igen, bl.a. til at finde andre med børn, så både hun og hendes søn kan få nogle gode oplevelser.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her