Boblberg logo
Rikke – Boblberg blev startskuddet ind i fællesskabet og ud af ensomheden som tilflytter

Rikke – Boblberg blev startskuddet ind i fællesskabet og ud af ensomheden som tilflytter

Som en ung frisk pige var 22-årige Rikke klar til at indtage sin nye by, da hun netop var tilflyttet. Dog var virkeligheden lidt sværere at gribe an end først lige antaget, da hun hverken rigtigt kendte noget til byen eller kendte nogle mennesker i byen, hvilket var grunden til, at hverdagen begyndte at føltes ensom. Af netop denne grund blev Rikke derfor for første gang introduceret til Boblberg gennem et socialt tilbud i kommunen, da hun åbnede op om, at hun følte sig ensom. Her blev hun anbefalet at prøve Boblberg til at finde nye venskaber og skabe sociale relationer i nærområdet, hvilket bestemt vækkede en interesse for Rikke.

Da Rikke var kommet hjem fra mødet i kommunen, skyndte hun sig ind på platformen for at se, hvilke muligheder, der var på platformen. Hun gik ind til det med et åbent sind om at finde nye veninder og gerne nogle med samme interesser. Rikke elsker bl.a. at være kreativ gennem strikning, brodering, male, tegne, lave smykker, bagning og meget andet. Derfor valgte hun at oprette en bobl, hvori hun søgte nye bekendtskaber til bl.a. at lave kreative sysler med, men var selvfølgelig også åben for masser af andre hyggelige venindeting.

”Jeg søger venner og veninder - veninder især - som man kan lære at kende og måske med tiden få udviklet et tæt venskab til.”

- Rikke

Da Rikke havde oprettet sin bobl, gik der ikke længe før, hun fik de første henvendelser fra jævnaldrende kvinder, som ligeledes søgte nye bekendtskaber.

Rikke har indtil nu skrevet med flere rigtig søde piger, som hun jævnligt har kontakt til, og her har særligt én skilt sig ud. Der var allerede god kemi over deres skriftlige samtale om deres fælles interesser, og de skrev sammen i et par uger, før de tog det næste skridt om at mødes. Op til deres første møde har de skrevet sammen stort set hver dag, hvilket fantastisk nok har fortsat sådan lige siden.

Deres første møde havde de aftalt skulle foregå hjemme hos Rikke selv, hvor aftenen stod på deres to fælles interesser – brætspil og kreativitet. Da de mødtes hjemme hos Rikke, startede samtalen over deres engagement for kreative projekter, hvor snakken gik fra første sekund. Løbende hev de nogle forskellige brætspil frem på bordet og spillede brætspil samtidig med, at snakken fortsatte.

Lige siden første møde har de siden mødtes flere gange, hvor de får nogle rigtig gode og loyale snakke, som veninder nu har. De prøver at ses fast hver tredje uge som minimum, da de for tiden begge har travlt med studier og jobs ved siden af.

”Jeg er rigtig glad for, at jeg har fundet Boblberg, da det er en nem måde at finde andre med samme interesser som en selv.”

- Rikke

Rikke synes, at Boblberg er et fantastisk koncept og glæder sig meget til at mødes med flere af dem, som hun har fået etableret kontakt med gennem platformen. Hun kunne også helt bestemt finde på at bruge det igen og er stadig i fuld gang med at udforske platformens mange muligheder.

”Det er en nem måde at møde nye mennesker på, og når man så er tryg ved det, kan man mødes i virkeligheden og lære hinanden bedre at kende.”

- Rikke

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.258 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her