Boblberg logo
Benny – Fem nye bekendtskaber trods bipolar diagnose

Benny – Fem nye bekendtskaber trods bipolar diagnose

I en sen alder fik Benny på 58 år stillet diagnosen bipolar lidelse. Det er en psykisk lidelse, der skifter mellem maniske og depressive perioder. Diagnosen kom efter, at Benny blev langtidssygemeldt fra sit arbejde, da han gik ned med stress og en depression. Benny har ellers altid været en frisk mand og er bl.a. uddannet skibskok og erhvervsdykker. Grundet diagnosen fik Benny derfor et aktivitetstilbud om at komme på et værested, hvor han i dag stadig kommer ca. to gange om ugen. På værestedet kan han være social med andre i lignende situationer, der som regel foregår over en kop kaffe og gode samtaler. Værestedet anbefalede også Boblberg til at få nye bekendtskaber, og da Benny altid har været meget social og arbejdet meget, tænkte han, at det var en god idé til at få mere socialt indhold ind i hverdagen igen.

Selvom Benny var lidt skeptisk i starten, besluttede han sig for at give det en chance og besøgte Boblberg. Her blev han meget overvældet over det meget indhold, der var på platformen, og hvor mange, der egentlig søger efter en form for fællesskab.

”Jeg var overvældet over det store udvalg og de mange personer, der brugte Boblberg.”

- Benny

Trods overvældelsen tog Benny skridtet videre og henvendte sig på nogle bobler fra både kvinder og mænd, som søgte bekendtskaber til gåture, biografture m.m. I dag, fem måneder efter, hvor Benny tog første kontakt, har han fået fem gode venner, som han ses med regelmæssigt. En af dem er bl.a. Birte, som Benny endda har lejet et værelse på sit landbrug ud til. Han ses også med en sød, jævnaldrende mand, Johnny, som han inviterer på hjemmemiddage. Derudover mødes han med vennerne til gåture og samtaler om både hverdagsting og problemer i hverdagen, som de hjælper hinanden med.

Benny er så positiv over sit udbytte af Boblberg, at han har anbefalet Boblberg til både venner og familie. Han søger også forsat efter flere mandlige bekendtskaber på Boblberg.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her