Boblberg logo
Christiane – Handlede på sin mavefornemmelse, hvilket resulterede i, at hendes netværk voksede

Christiane – Handlede på sin mavefornemmelse, hvilket resulterede i, at hendes netværk voksede

Til dagligt bor 23-årige Christiane sammen med sin kæreste i en lejlighed og arbejder indenfor sundhedssektoren. Hun havde i længere tid tænkt på, at hun gerne ville udvide sit netværk med nogle flere veninder og fællesskaber i lokalområdet, og en dag stødte hun på Boblberg, som blev springbrættet ind i nye relationer.

Christiane tog beslutningen om at oprette sig på Boblberg og oplevede her, at det var nemt og hurtigt at komme i gang. Hun gik med det samme i færd med at undersøge de mange forskellige former for fællesskaber i sin egen jagt på at finde nye venskaber, som boede tæt på sig selv.

”Jeg valgte at oprette mig på Boblberg, da jeg manglede flere fællesskaber og håbede på at møde nye her, som boede tæt på en selv.”

– Christiane

Christiane oprettede sin egen bobl, hvori hun søgte veninder, som havde lyst til at gå ture og snakke med en om alt med. Faktisk bare en rigtig god veninde, som hun kunne stole på og være sig selv 110% med.

Ikke længe efter, at Christiane havde opslået sin bobl, fik hun flere henvendelser fra kvinder, som søgte præcis det samme som hende selv. Christiane havde dog en forestilling om, at hendes nye veninde skulle bo tættere på, end dem, som hun havde fået henvendelser fra, og begyndte derfor samtidig selv at kontakte andres bobler fra nærområdet.

Christiane skrev til en jævnaldrende pige, som ligeledes søgte en rigtig god veninde, som man kunne betro sig til. De startede derfor med at skrive sammen, om dem selv og deres interesser i en måneds tid, før de besluttede sig for at mødes. De mødtes til en gåtur i deres fælles hjemby, hvor de fik en rigtig god snak og kunne mærke efter, om der var lige så god kemi i virkeligheden, som de havde skrevet sammen over. Det kan man bestemt sige, at der var, for de har lige siden første møde set hinanden hver anden uge og skriver sammen på daglig basis, om hvad der rør sig i hverdagene.

Når veninderne ses i dag, er det både til middage med deres kærester, hyggelige gåture i lokalområdet, filmaftener og meget mere. Christiane er så glad for at have fundet en veninde, som hun føler sig tryg med og kan ses med ofte, da de bor dejlig tæt på hinanden.

”Jeg har været så glad for at have benyttet mig af Boblberg. Jeg har fået mig en rigtig god veninde, som bor dejligt tæt på.”

- Christiane

Christiane kunne sagtens finde på at bruge Boblberg igen til at finde flere lokale fællesskaber og går for tiden og spekulerer på, om hun skal finde en god træningsmakker gennem platformen, som kan give hende blod på tanden til at komme ud ad døren.

”Jeg vil klart anbefale andre at bruge Boblberg. Det er nemt og hurtigt at oprette sig, og skrive om sig selv samt hvad man søger. Og det er også nemt at søge efter personer i sit eget område og på den måde se, hvad der kommer frem.”

- Christiane

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.629 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her