Boblberg logo
Solvejg – Venskaberne findes i alle former

Solvejg – Venskaberne findes i alle former

Solvejg på 66 år bor i en boligforening i et rækkehus med en lille skøn have sammen med sin hund og kat. I dagligdagen er hun i flexjob fem timer om ugen og får ellers tiden til at gå med strikning, gåture og pasning af huset, men ville meget gerne udvide sit netværk og finde nogle at dyrke bl.a. disse interesser med.

Hun oprettede sig derfor på Boblberg, da hun stødte på et tiltalende opslag med nogle, som søgte gåmakkere i naturen. Solvejg gik derfor ind på platformen for at undersøge mulighederne og blev meget begejstret over, at det var fællesskaber og interesser, som var i fokus. Hun oprettede derfor en bobl, hvori hun søgte nye bekendtskaber til hyggeligt samvær, strikning, en gåtur i naturen eller en god kop kaffe.

Der gik ikke længe, før den første henvendte sig på Solvejgs bobl. Det var Elin, som også søgte nye veninder. Solvejg og Elin mødtes for første gang til en god kop kaffe og herfra gik snakken, som om de havde kendt hinanden i flere år. De fandt hurtigt ud af, at de begge havde en stor interesse i strikning, og de mødes i dag hver uge for at strikke sammen. Solvejg og Elin er ligeledes i daglig kontakt, hvor de både skriver sammen og spiller online Wordfeud, men laver også mange andre ting sammen. De har både kørt ud i de nærliggende byer sammen for at gå ture, spist sammen flere gange og nydt hinandens selskab over en god kop kaffe.

”Det er så skønt at have fundet en god veninde, og vi hygger os sådan, når vi ses.”

- Solvejg

Ikke nok med, at Solvejgs og Elins venskab blomstrede, så fik Solvejg faktisk også en henvendelse fra Jürgen, som også søgte nye venskaber, da han var meget ensom.

Solvejg og Jürgen mødtes for første gang til en gåtur i naturen, hvor de klikkede fuldstændig. De fik sig en rigtig god snak på turen og har lige siden været i dialog sammen dagligt. De skriver sammen om dagens op- og nedture, hvilket har hjulpet så godt på Jürgens humør og dagligdag, at det faktisk har hjulpet ham ud af ensomheden. Jürgen går meget op i at fiske, når vejret er til det og har derfor inviteret Solvejg med ud på en fisketur, så snart de har mulighed for det.

Solvejg, Elin og Jürgen er alle jævnaldrende, og derfor tror Solvejg også, at de går så godt i spænd med hinanden.

”Jeg er så glad for at have skabt nogle flere venskaber, som har samme interesser. Jeg glæder mig til, at vi skal opleve mange flere ting sammen.”

- Solvejg

I dag har Solvejg fået to rigtig tætte venskaber med både Elin og Jürgen, som har givet hende mere glæde i hverdagen. Hun anbefaler helt klart andre at bruge Boblberg og har bl.a. anbefalet det til sin søster, som ligeledes ønsker at finde nye fællesskaber. Solvejg skriver yderligere med tre andre online indtil corona er stilnet mere af, men hun glæder sig meget til at mødes dem, så snart restriktionerne tillader det.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her