Boblberg logo
Preben – Fandt nye bekendtskaber efter skilsmisse

Preben – Fandt nye bekendtskaber efter skilsmisse

64-årige Preben var nyskilt og søgte derfor efter nye bekendtskaber, da nogle af venskaberne var faldet fra i forbindelse med skilsmissen. Da Preben opdagede Boblberg i et frivilligcenter, som han er en del af, tænkte han, at det var hans mulighed til at udvide vennekredsen. Preben oprettede derfor hurtigt en bobl, hvor han søgte efter nye venner og veninder, hvor der ikke gik længe før, han fik henvendelser.

Preben har bl.a. fundet en god veninde, som bor i samme område som ham. Inden covid-19 dansede de sammen et par gange om ugen, men selvom de ikke kan danse sammen længere, ser de stadigvæk hinanden til en kop kaffe, en gåtur og støtter hinanden i en svær tid.

Preben har også fået kontakt til en jævnaldrende mand, som han er blevet gode venner med. De har bl.a. drukket kaffe sammen og nydt at være sociale igen.

For nyligt har Preben også fundet en god veninde i sit lokalområde, som han skriver sammen med ugentlig. De har også mødtes til en gåtur, da corona ikke har tilladt andet.

Preben anbefaler meget gerne Boblberg til andre, da han har været aktiv i flere år. Han søger stadigvæk efter nye bekendtskaber på Boblberg, da han indtil nu har haft kæmpe succes med det.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.953 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her