Boblberg logo
Cammilla – Nyt vennepar gav et godt afbræk fra hverdagen

Cammilla – Nyt vennepar gav et godt afbræk fra hverdagen

Cammilla på 46 år bor sammen med sin mand i et skønt hus med have tæt på natur. Børnene var fløjet fra reden og hverdagen havde pludselig mere luft end den førhen havde haft. Cammilla og hendes mand havde i længere tid manglet vennepar til hyggeaftener med fællesspisninger, gode snakke og en god kop kaffe med et lækkert stykke kage, men Cammilla selv ønskede også at finde flere veninder. Hun kunne godt bruge nogle flere veninder til at snakke om tøseemner, styrke fritidsinteresserne som strikning, film og meget andet.

En dag stødte Cammilla på Boblberg og tænkte, at det var værd at afprøve denne mulighed i søgningen efter et nyt netværk. Hun oprettede sig på platformen, hvor hun både oprettede sin egen bobl og samtidigt undersøgte andres gode bobler i nærområdet.

Her stødte Cammilla på en jævnaldrende kvinde, som ligeledes søgte veninder til caféture, biografhygge, gåture, gode snakke og meget mere. Hun boede ligeledes sammen med sin mand og kunne sagtens se, at de kunne ses med Cammilla og hendes mand til hyggelige stunder.

De skrev kort sammen over platformen for at lære hinanden at kende og lod kemien mellem dem afgøre, om de skulle mødes. Cammilla besluttede sig efter kort tid for at invitere parret hjem til fællesmiddag, og her gik snakken over middagsbordet strålende. De to par fandt ud af, at de havde mange af de samme interesser, samme værdier og meget sammenlignelige liv, hvilket var rart, da de følte, at de havde masser at snakke om.

"Det er rart at have fundet nogle ligesindede med de samme interesser og værdier."

- Cammilla

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her