Boblberg logo
Tine – Fik en tæt veninde og har startet en madklub

Tine – Fik en tæt veninde og har startet en madklub

I mange år har Tine på 53 år boet alene, og trods en allerede eksisterende vennekreds, havde hun brug for at se nogle andre, som hun kunne mødes med om fælles interesser.

”Når man er single, og heller ikke har børn hjemme, så ender det tit med, at man sidder hjemme, laver mad til sig selv og ikke andet. Og det bliver lidt kedeligt i længden.”

- Tine

Hun blev introduceret til Boblberg gennem et tv-indslag, da tre veninder, der havde fundet hinanden på platformen, fortalte om oplevelsen. Tine oprettede kort tid efter selv en bobl på Boblberg, hvor hun søgte veninder og har derigennem modtaget flere henvendelser. En af henvendelserne kom fra Charlotte, som nu er blevet til en rigtig god veninde. Mødet med Charlotte var lidt af en ”aha-oplevelse” for Tine. De udvekslede kun et par beskeder, før Charlotte foreslog, at de skulle mødes.

”Vi faldt bare i hak med det samme. Vi er inden for samme faggruppe og har nogle af de samme ting i bagagen, der gør, at vi kan hjælpe hinanden.”

- Tine

De mødtes første gang hos Charlotte, hvor de snakkede i tre timer. I dag ses de hver 14. dag, hvor de snakker og går ture sammen. De har også snakket om at tage på cykelferie sammen, som Tine håber på bliver en realitet inden for den nærmeste fremtid.

På Boblberg har Tine også oprettet en bobl omkring en madklub, som hun også har fået flere henvendelser på. Planen er at mødes en gang om måneden på skift hos hinanden til fælles madlavning og spisning. De er nu foreløbigt tre faste medlemmer af gruppen, som planlægger at mødes forhåbentlig i maj, når coronarestriktionerne tillader det.

”Jeg har skrevet, at jeg gerne vil spise sammen med nogle, fordi jeg synes det var kedeligt at være alene om det. Vi er nu tre, der gerne vil mødes. Vi skal bare lige have en dato, når corona gør det muligt.”

- Tine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.721 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her