Boblberg logo
Mike – Nye bekendtskaber hjælper i en ensom og svær hverdag

Mike – Nye bekendtskaber hjælper i en ensom og svær hverdag

Det var et dødsfald i familien, der resulterede i, at 47-årige Mike mistede sit netværk. Han havde lige pludselig ikke længere nogen kontakt til sin familie. Udover det er han arbejdsløs, hvilket også medvirker til, at hans netværk er svundet ind. Heldigvis har han to dejlige piger på 5 og 6 år, som han har hver anden weekend. Desværre har han i lang tid haft problemer med pigernes mor, som fylder rigtig meget i hans hverdag, da det har udviklet sig til en sag i kommunen. På grund af det, og nogle hårde oplevelser med tidligere relationer, har Mike haft svært ved at åbne sig op for nye mennesker og har faktisk slet ikke haft lysten eller overskuddet. Men da han gennem et arrangement hos Røde Kors hørte om Boblberg, tænkte han, at han måtte tage chancen – måske der sad nogle ligesindede, som han kunne få et par gode venskaber ud af?

Mike oprettede derfor en bobl, hvor han skrev, at han var ensom og søgte venskaber. Carina var den første, der kontaktede ham, og hun stod præcis i samme situation som Mike. De er jævnaldrende og har rigtig god kemi. De har sågar allerede talt om at mødes, lige så snart Carina kommer på plads i sin nye lejlighed. Indtil da holder de kontakten, hvor de skriver sammen om stort og småt og deler livserfaringer.

Derudover fandt Mike en støtte i at dele sine oplevelser med andre fædre, som står i samme situationer som ham selv.

”Det letter lidt på det, når man ved, at man ikke er alene, men at der er andre, som går igennem det samme.”

- Mike

Grundet det manglende netværk, søger Mike også en reservebedste til sine to piger. De har selv efterspurgt en farmor, og netop det ønske, vil Mike meget gerne efterkomme. Han har da også haft nogle samtaler med potentielle reservebedstemødre, men grundet afstanden, er det desværre ikke blevet til mere endnu. Men han er optimistisk omkring, at der en dag nok skal dukke en reservebedste op.

”Hun er derude et sted, det ved jeg. Det ville være den bedste gave at give til mine to piger.”

- Mike

Efter Mikes positive oplevelser har han anbefalet Boblberg til flere. Han har netop også lige oprettet endnu en bobl, hvor han søger efter flere venner til både snakke og gåture.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.258 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her