Boblberg logo
Maja – Strikkeklub på fem skønne kvinder

Maja – Strikkeklub på fem skønne kvinder

Til et Boblberg arrangement på en folkeskole, var det ikke kun eleverne, der blev interesseret og bekendt med Boblberg. Folkeskolelærer Maja blev også fanget af det gode koncept og blev bruger på platformen. Efter at være flyttet tilbage til Danmark manglede Maja en ny omgangskreds, da den forhenværende var svundet en hel del ind – og det var præcis det, Maja ville bruge Boblberg til. På platformen kiggede Maja på hvilke bobler, der var i hendes område, og hun fandt en bobl omhandlende en strikkeklub. Hun skrev til kvinderne, der havde kommenteret på boblen, og i dag har Maja samlet fem, skønne, jævnaldrende kvinder til strikkeklubben.

Deres første møde forløb rigtig godt, og de mødes nu 1-2 gange om måneden. Selvom at de i dag bor i tre forskellige byer, mødes de på skift hjemme hos hinanden. Det er dog ikke altid, at de strikker, når de mødes, da der ofte går hygge i den. De får nogle gode snakke og er efterhånden blevet rigtig gode veninder.

Det er ikke første gang, at Maja har haft succes på Boblberg. Hun er en meget aktiv person, der nyder at vandre og cykle, hvorfor hun tidligere har haft sin egen bobl med cykling, som blev besvaret af en flink mand. De to nåede at mødes og snakkede også om at arrangere et cykelløb, men blev dog ikke til mere, da covid-19 forhindrede tiltaget. Maja håber dog, at det engang kan blive til noget i fremtiden.

Maja synes, at Boblberg er en god mulighed for at møde andre, der har fælles interesser.

”Det er rigtig hyggeligt at møde nye mennesker, som har samme hobby som en selv, for så har man naturligt noget tilfælles. Derfor synes jeg, at Boblberg er et virkelig godt koncept, som bringer mennesker sammen, og jeg anbefaler derfor Boblberg på det varmeste.”

- Maja

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her