Boblberg logo
Jessie – Dannede en tøseklub med syv andre kvinder

Jessie – Dannede en tøseklub med syv andre kvinder

Jessie på 55 år manglede et socialt netværk i sin hverdag, og lysten til at prøve noget nyt og finde et fællesskab var stor. Hun arbejder som handicaphjælper for en ung mand et par gange om ugen, men udover det trængte hun til noget socialt samvær i dagligdagen. En dag faldt hun over et opslag fra Boblberg, der handlede om at mødes med andre mennesker og være social på mange forskellige måder – og det tiltalte Jessie. Derfor valgte hun at oprette en bobl på Boblberg. Jessie tog selv initiativ til at skrive til andre bobler, og det blev starten på en god dialog og efterfølgende et godt venskab med Janni. Janni var tilflytter og skulle derfor etablere sig, og det gjorde hun bl.a. ved at søge et nyt netværk og nogle gode veninder. Der opstod hurtigt en god kemi mellem Jessie og Janni, da de begge var meget indstillede på at finde nye venskaber. Janni havde forinden fået kontakt til seks andre kvinder, hvoraf fire af dem var over Boblberg, og inden længe havde alle otte kvinder dannet deres egen tøseklub. Det første møde i tøseklubben var en stor succes, fortæller Jessie.

”Vores første møde gik forrygende. Timerne gik lynhurtigt, og vi kom hurtigt ind på livet af hinanden. Man tænkte slet ikke, at man bare gerne vil hjem. Det fungerede bare.”

- Jessie

De otte kvinder befinder sig i alderen fra 30 år til 58 år, og det synes Jessie fungerer rigtig godt og tilføjer, at de kan lære meget af hinanden og bidrager alle med noget godt og forskelligt til fællesskabet. Og netop det fællesskab er Jessie rigtig glad for at være blevet en del af, da hun indimellem har oplevet, at nogle danskere har en tendens til at være meget private og har svært ved at socialisere sig. Nu har hun fundet en masse nye relationer i tøseklubben, som hun løbende har kontakt med i hverdagen og mødes fast med én gang om måneden. Her bliver det til alt fra cafébesøg, biografture, gåture og meget andet. De har sågar talt om at tage ud på nogle lange køreture, weekendture, holder faste julefrokoster og meget mere i den nærmeste fremtid.

På Boblberg fandt Jessie nye relationer og et fællesskab, hun manglede i sin hverdag. Hun vil blive ved med at finde nye bobler i nærheden, så hun kan udvide sin vennekreds endnu mere.

”Boblberg er en rigtig god platform til at møde nye venner og veninder. Det er en kanon god idé og et godt initiativ. Stor anbefaling herfra.”

- Jessie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.953 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her