Boblberg logo
Andreas – Mere end bare motorcykler

Andreas – Mere end bare motorcykler

23-årige Andreas flyttede til en ny by for fem år siden, da han her skulle aftjene sin værnepligt i beredskabsstyrelsen og uddanne sig til brandmand. Nu læser han til mekaniker i samme by, hvor han også for nyligt er flyttet sammen med sin kæreste. Andreas er et meget åbent menneske og mangler ikke venner i hverdagen, men han er altid frisk på nye fællesskaber og bekendtskaber. Da han en dag tilfældigt faldt over Boblberg på nettet, tænkte han, at det var en oplagt mulighed til at lære nye mennesker at kende i byen. Andreas blev med det samme fanget af indholdet på platformen, som han fandt spændende og inspirerende.

”Det var spændende, at der var så meget indhold. Det fik mig til at blive nysgerrig og læse videre.”

- Andreas

Andreas oprettede hurtigt sin egen bobl, hvori han skrev, at han søgte nye venner, og at han desuden var super åben overfor alle mennesker – ligegyldigt alder, baggrund, interesser osv. Udover at have sin egen bobl, kiggede Andreas også på andres bobler, hvor han stødte på Kristians, som fangede ham med det samme. Kristian søgte efter venner med motorcykler, som han kunne tage på motorcykelture med og måske ”sparke dæk” sammen med i garagen. Eftersom Andreas har sin egen motorcykel, tænkte han, at det var et perfekt match. Ganske rigtigt, så klikkede de to jævnaldrende drenge lige fra start. De første samtaler gik endda hen og blev ret personlige, inden de bestemte sig for at mødes.

Første møde var på hver deres motorcykel, og selvom de stadig har en lille intern kamp om, hvilket motorcykelmærke, der er det bedste, har de holdt kontakten lige siden. Andreas inviterede også Kristian hjem til mad efter den første motorcykeltur, hvor Kristian også lærte Andreas’ kæreste at kende.

”Vi snakkede om alt og følte begge, at vi havde kendt hinanden i lang tid, fordi kemien var så god.”

- Andreas

Lige siden første møde er kemien kun blevet bedre, og de har bl.a. har brugt tiden på flere motorcykelture, weekendbesøg, aftener med god mad og meget mere. Til sommer har de planlagt, at de skal på en drengetur til Samsø på motorcykel, hvilket Andreas glæder sig meget til.

Andreas kunne helt sikkert finde på at bruge Boblberg igen og har faktisk allerede selv fundet et nyt motorcykelbekendtskab. De har mødtes to gange nu, og selvom at de ikke mødes som venner, hygger Andreas sig alligevel gevaldigt, når de tager på ture sammen på hver deres motorcykel.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.629 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her