Boblberg logo
Mathilde – Ny veninde hjalp hende ud af den ensomme hverdag

Mathilde – Ny veninde hjalp hende ud af den ensomme hverdag

15-årige Mathilde har aldrig været helt god til det sociale. Hun går i 9. klasse og har et fritidsjob på den lokale grillbar, men når hun ikke er i skole og har fri fra job, trænger ensomheden sig på derhjemme. Da hun en dag faldt over Boblberg på nettet, tænkte hun, at det var en oplagt mulighed til måske at finde et par nye venner.

”Jeg er ikke så god til det sociale, men Boblberg gjorde det nemmere for mig.”

- Mathilde

Mathilde tjekkede siden ud og oprettede sin egen bobl, hvor hun skrev, at hun søgte jævnaldrende venner og veninder. Mathilde har ingen specielle interesser, så hun var ret åben over for det meste. Der gik ikke lang tid før, at hun kom i kontakt med en sød, jævnaldrende pige. De har siden skrevet meget sammen om både stort og småt. Det er rart for Mathilde, at hun kan søge mod Boblberg og skrive med sin nye veninde, når hun føler sig lidt ensom derhjemme. På sigt har de to piger også planlagt at mødes, men først når coronarestriktionerne tillader det.

Mathilde er generelt meget begejstret for konceptet bag Boblberg og synes især, at platformen hjælper de mennesker, der måske i forvejen har det svært socialt. Mathilde har også anbefalet det til sin chef.

”Boblberg er en mega god ide og er rigtig nemt at bruge!”

- Mathilde

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her