Boblberg logo
Gitte – Fandt to gode bekendtskaber i en hård tid under coronapandemien

Gitte – Fandt to gode bekendtskaber i en hård tid under coronapandemien

62-årige Gitte har altid haft et stort netværk gennem arbejdet, men ikke i sit privatliv. Så da covid-19-pandemien ramte DK, og hun blev hjemsendt fra sit arbejde som massør, mærkede hun for første gang, at hun havde brug for flere bekendtskaber i sit privatliv.

”Jeg har et stort netværk, når jeg arbejder. Siden corona startede, har det været begrænset, da jeg ikke har kunne arbejde.”

- Gitte

Så da Gitte indså behovet for at mødes fysisk med mennesker, tænkte hun, at det rette sted til at finde nye bekendtskaber var på Boblberg. Her oprettede hun sig egen bobl, hvor hun skrev, at hun søgte efter veninder, som hun kunne snakke med og tilbringe tid med til gåture og andet. Kort tid efter fik hun respons fra en kvinde, der søgte det samme som Gitte. De mødes nu til gåture, kaffeaftaler og gode snakke om bl.a. spiritualitet, som de begge interesserer sig for.

Udover at have fået en god veninde, har Gitte også fået en ny god ven. Han havde lavet en bobl, hvor han søgte efter nye relationer til at gå ture med eller til at drikke en kop kaffe. Gitte skrev til ham, og de har siden mødtes og haft god kemi med hinanden. De mødes cirka en gang om ugen til en gåtur og aftaler fra gang til gang, hvor de skal gå henne.

”Vi kan begge godt lige at gå, så det gør vi sammen, da det ellers godt kan blive ensomt alene.”

- Gitte

Gitte har haft en god oplevelse med Boblberg, og hun er super glad for at have fundet netop det, hun søgte efter.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.636 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her