Boblberg logo
Dorthe – Blev beriget med nye venskaber i ny by

Dorthe – Blev beriget med nye venskaber i ny by

Dorthe læste første gang om Boblberg i lokalavisen, da hun var tilflytter til byen og derfor manglede nye bekendtskaber. Som pensionist og hjemmegående følte Dorthe, at hun selv var nødt til tage initiativ til at skabe nye bekendtskaber og oprettede derfor hurtigt en bobl, hvor hun søgte veninder og venner. Gennem Boblberg mødte hun Morten, som hun begyndte at gå ture med. Morten fortalte flittigt om sin egen og sin families begejstring for fisketure, og efterhånden som de begyndte at lære hinanden bedre at kende, begyndte Dorthe på samme vis at komme med på disse ture.

Derudover har Dorthe mødt to gode veninder, Linette og Birthe, som hun ofte tager på gå- og caféture og ses med. Udover sine to tætte veninder, har Dorthe samtidig også fundet en helt nye venindegruppe i form af fem kvinder. Indtil videre har de kun formået at mødes få gange pga. corona, men når restriktionerne bliver lempet, har gruppen planer om at mødes noget oftere. En ting er dog sikkert – for Dorthe er det ikke bare lykkedes at finde én, men flere veninder og venner.

Særligt for typer, som har svært ved at komme i kontakt med nye mennesker og til at skabe nye venskaber, mener Dorthe, at Boblberg er en enormt velfungerende fællesskabshjemmeside. For Dorthe har Boblberg helt klart været afgørende for, at hun så hurtigt har været i stand til at skabe et helt nyt netværk i sin nye by.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her