Boblberg logo
Camilla – Fandt en ligesindet veninde

Camilla – Fandt en ligesindet veninde

Camilla på 17 år lider af angst, og hun havde i lang tid haft svært ved at få venner. Da hun blev bekendt med Boblberg, tænkte hun derfor, at det var en oplagt mulighed, da det på en måde blev nemmere for hende, da første kontakt sker online bag en skærm.

”Det lød rart, at man kunne få nye venner online først og efterfølgende mødes med dem, hvis man har lyst.”

– Camilla

Camilla oprettede en bobl på Boblberg, hvor hun skrev, at hun lider af kraftig angst og derfor havde svært ved at få nye venner, men var klar på det, da hun efterhånden gik bedre og bedre med at styre angsten. Hun fik hurtigt kontakt til Sofie, som i dag er gået hen og blevet en rigtig god veninde, som hun skriver med hver dag. De to veninder har planer om snart at mødes og tage deres venskab til næste trin. Ligesom Camilla har Sofie også angst, hvilket har betydet, at de har fundet en stor støtte i hinanden, da de kan snakke åbent om angst og støtter hinanden. Når de skal mødes, har de snakket om at strikke sammen, da det for begge virker beroligende for deres angst.

Camilla er også begyndt at interessere sig meget for det spirituelle med bl.a. tarokkort. Det har hun før fået at vide af andre er mærkeligt, men på Boblberg har hun fundet rigtig mange bobler med det spirituelle som hovedemne.

”Boblberg er et godt sted at finde bekendtskaber, der er plads til alle.”

- Camilla

Camilla er rigtig glad for at bruge Boblberg og konceptet om, at hun ikke bliver dømt for sine interesser eller sin angst.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.417 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her