Boblberg logo
Claus – Fandt flere holdkammerater til sit badmintonhold

Claus – Fandt flere holdkammerater til sit badmintonhold

Claus på 66 år holder meget af at spille badminton. Da han manglede spillere i én af de foreninger han spiller i, kom han på den idé at bruge Boblberg til at finde dem. Det synes han ville være nemmere end for eksempel at indrykke et opslag i avisen eller på en opslagstavle i et supermarked. I foreningen er de lige nu fire mand, der er kommet til igennem Boblberg, så nu er der ingen pladser tilbage på holdet. Der kom en overvældende interesse for hans bobl.

”Vi blev ved med at få henvendelser, så vi har været nødt til at lukke boblen ned for nu.”

- Claus

Inden folk blev inviteret med på holdet, skrev Claus lidt med dem. Selvom Claus og de andre på holdet ikke er professionelle spillere, skal man stadig have et vist niveau, før man kan være med.

”Når de kommer første gang, tager formanden af foreningen imod dem. Så står de og varmer op og slår lidt frem og tilbage. Og så bliver de placeret dér, hvor de passer bedst i forhold til hvor gode de er.”

- Claus

De har et rigtig godt sammenhold i foreningen, både kvinder og mænd. De mødes flere gange om året til arrangementer, f.eks. julefrokost, påskefrokost og ture på Bakken.

”Der er mange unge mennesker, der gerne vil være med, men for mig er det hygge-badminton, selvom jeg har spillet i mange år. Vi kan sgu ikke løbe fra de unge mennesker.”

- Claus

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.565 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her