Boblberg logo
Merete – Mistede et 30-års langt venskab, men fandt en ny god veninde

Merete – Mistede et 30-års langt venskab, men fandt en ny god veninde

75-årige Meretes 30-års lange venskab med sin veninde gik pludselig i stykker, og det var netop skubbet til, at hun oprettede en bruger på Boblberg, da det var præcis det, Malene stod og manglede i den tid. På Boblberg oprettede hun også sin egen bobl, hvor hun søgte efter en gå-/løbemakker. Det endte ud i to henvendelser, hvor Merete valgte at mødes med dem begge.

Kemien var der fuldstændigt med Vibeke, som i dag er gået hen og blevet en rigtig god veninde til Merete. De mødes ofte og går lange ture, sludrer og spiser frokoster sammen. Merete og Vibeke er begge to i arbejde og prøver derfor at planlægge deres tid til at mødes jævnligt.

Merete har været så glad for Boblberg, at hun har anbefalet det til en gruppe personer i Ældre Sagen, da hun kunne se et muligt behov for at Boblberg ville være behjælpeligt for mange mennesker. Til et møde hos kommunen omkring ensomhed hørte Merete igen om Boblberg, hvilket har givet hende endnu mere blod på tanden til at finde flere fællesskaber igen. Hun håber, at hun snart kan få oprettet en klub og få skabt et helt nyt socialt fællesskab.

”Boblberg har den store fordel, at det for alle aldersgrupper, og at det er nemt at gå til.”

- Merete

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.007 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her