Boblberg logo
Lykke – Har fundet en veninde for livet

Lykke – Har fundet en veninde for livet

Lykke på 26 år syntes, at hendes omgangskreds var blevet mindre med årene, hvilket nok skyldtes, at flere var flyttet til forskellige steder rundt om i hele Danmark. Af netop denne grund, ønskede Lykke at udvide sin omgangskreds med flere venner, som hun kunne lave alt mellem himmel og jord sammen med.

Hun stødte på Boblberg gennem internettet og oprettede kort tid efter sin egen bobl. Lykke var især begejstret for, hvordan man opretter en bobl – dét, at man selv kan vælge, hvor meget man vil skrive om sig selv, og om man vil have et billede på af sig selv eller noget helt andet.

Lykke fik hurtigt en henvendelse fra Camilla, som hun skrev sammen med i en kort periode for at lære hinanden bedre at kende, inden de aftalte at mødes. De mødtes første gang på en cafe, og de klikkede med det samme. Anden gang mødtes de til en omgang klatring – og selvom Camilla er højdeskræk, sprang hun ud i det.

”Det var sjovt, og den dag er blevet til et minde, som vi altid vil huske.”

- Lykke

En af Lykkes store interesserer er paddleboarding, og hun har naturligvis derfor også haft Camilla med ude og paddle. De har også været hjemme hos hinanden og hilst på hinandens partnere, og ellers mødes de bare til hygge og spilleaftener både med og uden børn. De prøver at se hinanden 1-2 gange om måneden.

Lykke har også mødtes med en anden, som hun har mødt igennem Boblberg, og de har set hinanden flere gange. Hun glæder sig flere oplevelser.

Lykke er lykkelig over de venskaber, hun har fundet på Boblberg, og hun havde aldrig troet, at hun ville finde en som Camille. De har nu været veninder i to år, og alligevel føles det kun som begyndelsen af, hvad deres venskab har at tilbyde. Efter Lykkes succes på Boblberg, er hun og kæresten også gået på jagt efter nogle at lave mad- og hyggeaftener sammen med i fremtiden.

”Boblberg er en super god side – man kan søge alt, der er absolut ingen grænser.”

- Lykke

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.629 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her