Boblberg logo
Tanja – Fandt en træningsmakker i en ny by langt væk hjemmefra

Tanja – Fandt en træningsmakker i en ny by langt væk hjemmefra

Tanja på 24 år tog et stort spring, da hun flyttede fra Jylland til København med sin kæreste pga. en jobmulighed. Hun havde svært ved at få venner på sin arbejdsplads, da hun er butikschef og ikke vil overtræde en grænse. Tanjas ønske var også, at hun kunne holde sit arbejds- og privatliv adskilt. Da Tanja tilfældigt faldt over Boblberg, blev hun fristet til at bevæge sig derind, da Boblberg netop kunne hjælpe hende med det, hun søgte – nye bekendtskaber.

”Da jeg oprettede min egen bobl om, at jeg søgte en træningsmakker, kom der mange henvendelser. Og der er stadig mange, der skriver på min bobl.”

- Tanja

Tanja blev bl.a. kontaktet af Sara, som er jævnaldrende med hende selv. De fandt ud af, at de boede i samme område og endda trænede i samme fitnesskæde, og så havde de selvfølgelig den samme interesse for træning.

”Vi mødtes i vores lokale fitnesscenter for første gang. Det var fedt at mødes til noget, vi havde tilfælles, det gjorde vores første møde en del nemmere.”

- Tanja

De er nu blevet hinandens træningsmakkere og skriver jævnligt sammen. Lige nu er fitnesscentrene desværre lukket pga. covid-19, men de har aftalt, at de skal mødes til træning lige så snart, det er muligt igen.

Efter den første, positive oplevelse hos Boblberg, har Tanja prøvet at bevæge sig videre, og er nu blevet en del af en madklub, som en anden bruger på Boblberg er i gang med at starte op. Tanja glæder sig til den første madaften, de skal have sammen.

Tanja anbefaler Boblberg til andre – bl.a. har hun anbefalet det til sin mor, som også har haft en rigtig god oplevelse på Boblberg. Tanjas mor var nemlig i samme situation, da hun flyttede og har nu fundet nogle nye veninder gennem Boblberg.

Tanja bruger Boblberg, da det opfylder netop det, som hun er på jagt efter.

”Boblberg er specifikt og seriøst – folk herinde søger virkeligt alle former for fællesskaber, det er så fedt.”

- Tanja

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.629 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her