Boblberg logo
Christian – Fandt fællesskabet i en ensom krisetid

Christian – Fandt fællesskabet i en ensom krisetid

Christian på 25 år er taknemmelig for at have en dejlig kæreste og tætte familierelationer i sit liv, dog ser situationen lidt anderledes ud, når det kommer til at etablere venskaber med jævnaldrende. Christian nævner, at han på den front altid har været mindre heldig og at det måske kan have noget at gøre med, at han har forsømt at pleje sine gamle venskaber fra skoletiden, og at han har manglet en hobby at dyrke.

”Jeg tror på, at ensomhed rammer os alle i livet, uanset om vi vil stå ved det eller ej, Hvis ikke vi vidste det før corona-pandemien, så ved vi i hvert fald nu, hvor vigtigt socialt samvær er for os mennesker.”

- Christian

Som et led i sine bestræbelser tænkte Christian, at han måtte gøre noget aktivt ved situationen, og oprettede derfor en Bobl på Boblberg. Christian kom hurtigt i kontakt med andre unge, men det krævede selvfølgelig også, at han selv var opsøgende. Det var Christian, der selv tog kontakt på Boblberg, hvor der gik ikke mere end en dag efter, at han havde skrevet med de første, før de mødtes til en vellykket fodboldtræning. Christian har derudover skrevet med en del jævnaldrende på Boblberg under corona-pandemien og har efterfølgende mødtes med nogle af dem i virkeligheden.

Han giver udtryk for, at det ville være en fordel, hvis flere på Boblberg ville række hånden ud, og han opfordrer til, at man sender beskeder afsted til de personer, man gerne vil møde – og som har de samme interesser som en selv.

”Jeg kan varmt anbefale folk som er i samme båd at give denne platform en chance. Ligesom med så meget andet i livet, så kommer venskaber ikke af sig selv. Så derfor er mit bedste råd til jer som læser med at forblive nysgerrige og række hånden ud.”

- Christian

Christian har været meget glad for at have stiftet bekendtskab med Boblberg og er også sikker på, at han kommer til at bruge det igen. Han giver udtryk for, at platformen på forskellig vis kan være med til at dække hans sociale behov.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her