Boblberg logo
Caroline – Har fundet to deltidshundepassere

Caroline – Har fundet to deltidshundepassere

35-årige Caroline har en travl hverdag med fuldtidsjob, der også indebærer rejseuger- og dage hist og her. Da hendes mor for et par år siden fik en hjerneblødning, var hun ikke helt forberedt på at skulle overtage sin mors hund, men det var hun nødsaget til, da hun ikke længere var i stand til at passe den. Caroline stod lige pludselig alene som hundeejer fra den ene dag til den anden uden nogen mulighed for nogle, der kunne passe eller aflaste med pasningen.

Caroline havde før hørt om Boblberg, og da hun så fik brug for en hundepasser, tænkte hun, at platformen måske også kunne bruges til det. Så hun oprettede straks en bobl, hvor hun skrev lidt om hunden, Fie, og at hun drømte om at finde en, der havde lyst til at være ”deltids-hundeven”.

”Jeg håbede, at der sad nogle i den anden ende, som måske ikke orkede at have hund 365 om året, men som ville dele en hund.”

- Caroline

Der gik ikke lang tid før, at beskederne tikkede ind. Den første henvendelse var fra 17-årige Maj, der ikke måtte have hund i sin lejlighed, men gerne ville hjælpe med at passe Fie. Den anden henvendelse var fra Lone, der selv havde haft hund og savnede det, og derfor var på udkig efter en lånehund.

”Både Maj og Lone var et perfekt match til både Fie og jeg. Det er en stor lettelse at vide, at der er nogle søde mennesker, man altid kan spørge om hjælp. Det er enormt rørende og smukt. Det har været en stor oplevelse for mig.”

- Caroline

Maj og Lone har været rigtig søde til at hjælpe med at passe Fie og gå ture med hende, og Maj passede hende bl.a. også i sommer. Caroline tager også med på gåturene af og til, hvilket der kommer nogle rigtig hyggelige snakke ud af.

Caroline er ret begejstret for hele Boblberg-universet, og synes det er fantastisk, at man kan finde så mange forskellige fællesskaber.

”Det var lige det jeg havde drømt om – sådan en online opslagstavle. Jeg er meget taknemmelig for Boblberg.”

- Caroline

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.254 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her