Boblberg logo
Lisa – Skizofreni og bipolar lidelse satte ikke en stopper for at finde nye fællesskaber

Lisa – Skizofreni og bipolar lidelse satte ikke en stopper for at finde nye fællesskaber

33-årige Lisa har skizofreni og bipolar lidelse og blev førtidspensioneret i en alder af bare 18 år. Selvom hun har kæmpet en hård kamp for at komme ud på arbejdsmarkedet, har hendes psykiske sygdomme sat en stopper for det, da hun er endt ud i en psykose hver gang. I dag er det dog lykkedes Lisa at få et arbejde hver torsdag, der bringer meget glæde og livsgejst ind i hendes hverdag. Dog fik hun noget af en mavepuster, da hun flyttede til en ny by og hendes bedste veninde stoppede kontakten til hende. Men så kom hun i tanke om, at hun havde set en flyer om Boblberg hos tandlægen, hvilket hun tænkte, kunne være en god hjælp til at komme videre på.

Lisa oprettede derfor en bobl, hvor hun skrev, at hun søgte venner og veninder. Hun var åben lige fra start og skrev om sine psykiske sygdomme, samt hvad der interesserede hende. Der gik ikke længe før, at hun fik de første henvendelser, hvor en af dem var fra Henrik. Lisa fik et rigtig godt indtryk af ham, da de skrev sammen over Boblberg – han virkede flink og meget lige til. De aftalte derfor at mødes til en biograftur, hvor Lisas kæreste også var inviteret med. Efterfølgende tog de ud at spise, hvor snakken gik rigtig godt mellem de alle tre. Siden da har de været ude at spise flere gange, været en tur i Tivoli, og sidst de så hinanden, spillede de Matador sammen hjemme hos Louise og hendes kæreste. For Lisa er Henrik gået hen og blevet en rigtig god kammerat, og hun er virkelig glad for at have fået Henrik ind i sit liv.

Lisa er vild med Boblbergs koncept og har også anbefalet det til flere af sine venner. Hun bruger stadig Boblberg, og har faktisk allerede kontakt til flere, som hun skal mødes med, når coronarestriktionerne tillader det.

”Boblberg er meget åbent og man kan søge alt.”

- Lisa

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her