Boblberg logo
Chilly – Fandt nye fællesskaber trods et hårdt liv

Chilly – Fandt nye fællesskaber trods et hårdt liv

Chilly har været på førtidspension siden hun var 18 år, har mistet sin familie og generelt haft lidt af et hårdt liv. Imens hendes mand er på arbejde, går hun hjemme og savner derfor nogle at dele de mange tomme timer med. Gennem Boblberg oprettede hun en bobl, hvor hun søgte venner med kant, der kunne holde til hendes lidt grove humor og skøre personlighed. Chilly fandt ikke bare en ny ven, men flere nye fællesskaber.

Der var nemlig flere der henvendte sig til hende, og i dag skriver hun med flere fra Boblberg. Hun skal bl.a. til et kulturelt event i byen med nogle af dem, hun skriver med. De har også aftalt andre aktiviteter, som de kan lave sammen i den nærmeste fremtid.

”Jeg synes det er en af de bredeste platforme i den genre, fordi man ikke bliver antastet af perverse folk, men af folk, som oprigtigt søger et fællesskab.”

- Chilly

Chilly vil med glæde anbefale Boblberg til andre som søger fællesskaber, da hun selv synes, at det er rart med en platform fri fra personer, som ikke mener det seriøst, men som rent faktisk er reelle.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her