Boblberg logo
Hanne – Vil hjælpe andre samtidig med, at hun hjælper sig selv

Hanne – Vil hjælpe andre samtidig med, at hun hjælper sig selv

Hanne har altid været meget social af natur og har igennem hendes tidligere arbejde som blomsterhandler altid været omkring mange mennesker. Da hun gik på pension for et par år siden, kunne hun godt tænke sig at udvide sin omgangskreds med nogle nye venner, som hun bl.a. kunne tage på café med eller rejse med. Samtidig kan hun godt lide at hjælpe andre mennesker og har ofte taget folk under sin vinge, hvis de har haft det svært. Så da Hanne første gang hørte om Boblberg, tænkte hun med det samme, at det ville være et oplagt sted at finde mennesker, der kunne have brug for hendes hjælp samtidig med at kunne finde nye venner.

Hanne oprettede selv en bobl hvor hun søgte nye bekendtskaber, men hun kontaktede også andre brugere igennem deres bobler. Bl.a. kom hun i kontakt med en jævnaldrende mand, som var 4blevet enke halvandet år forinden. Han søgte, ligesom Hanne selv, efter nye venner til at lave diverse aktiviteter i byen. ”Vi skrev sammen i 10 dage og så mødtes vi til mad” siger Hanne, som inviterede ham på aftensmad for at se om kemien var der. Det var den heldigvis, og de havde en hyggelig aften sammen. Efterfølgende har de været på kanalrundfart sammen, og de har flere aktiviteter planlagt ude i fremtiden. De er begge interesseret i musikoplevelser og ture ud i det blå, og de vil også gerne på strandture og en tur i Tivoli sammen.

Hanne har også mødtes med to unge piger, som hun har haft nogle gode samtaler med over en bid mad.

”Jeg elsker Boblbergs koncept. Rigtig god idé fordi der ikke er mange tilbud i min by til dem, der har brug for det. Især de unge fordi de ikke gider at lave de ting som kommunen tilbyder. Jeg kunne selv have fundet på idéen.”

- Hanne

Hanne mener, at alle kan få gavn af det, da man kan finde aktiviteter, der passer lige præcis til én selv.

”Jeg bruger Boblberg hele tiden. Det er nemt, godt og brugervenligt”

- Hanne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her