Boblberg logo
Vino – Hjælper andre med at få en større livsglæde

Vino – Hjælper andre med at få en større livsglæde

Vino følte lige fra da han opdagede Boblberg, at det var naturligt for ham at være en del af. Han er nemlig selv meget udadvendt og prioriterer at hjælpe andre mennesker, hvilket han har gjort en stor del af sit liv. Så da han opdagede Boblberg startede jagten – jagten på at finde mennesker, som han kan hjælpe med at få et bedre liv.

Vino har selv fundet forskellige personer han kunne hjælpe, men der er også mange, som selv har rakt hånden ud til ham. For nyligt hjalp Vino en tilflytter med at blive implementeret i den nye by og skabe et netværk til ham, samt vise ham hvad byen havde at byde på.

”Man bliver glad af at gøre andre mennesker glade.”

- Vino

Vino har været meget glad for at have oprettet sig som bruger på Boblberg. Grundet nyt arbejde og flytning, har han dog sat Boblberg lidt på standby men forsikrer om, at når tiden bliver til det, vil han igen hjælpe mennesker på Boblberg. Han synes det er en god platform og en god måde at starte ud på som frivillig, hvis man har en drøm om det.

”Lad dig selv turde at springe ud i det, udfordr’ dig selv! Det giver så meget – ikke kun til dem du hjælper, men også til dig selv.”

- Vino

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.964 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her