Boblberg logo
Denise – Fandt ud af, at der var andre som hende

Denise – Fandt ud af, at der var andre som hende

Denise troede ikke, at hun ville finde en på Boblberg, men hun gav det alligevel en chance. Denise søgte venskaber hvor det var vigtigt, at personen kunne forstå hendes atypiske arbejdstider, samtidig med at personen skulle bo forholdsvis tæt på Denise, så der var en reel mulighed for at kunne ses.

”En der prioriterer mig og forstår, at jeg ikke kan være ude hele weekenden eller natten.”

- Denise

Denise kom i kontakt med en kvinde, der bor 10 minutter væk. De skrev sammen i 14 dage inden første møde. Mødet skulle foregå i en park mellem de to bopæle. Denise havde fået hendes telefonnummer, og det fik hun brug for. De stod nemlig i hver deres park og ventede på hinanden. 20 minutter senere fandt de endelig hinanden efter at have guidet hinanden i telefonen. Efter en lidt kaotisk start endte de med en gåtur på to timer i den ellers kolde vinter. Her fandt de ud af, at de havde en masse tilfælles. Efterfølgende begyndte de at gå ture sammen med venindens hund eller drikke en kop kaffe sammen. I dag ses de stadig, gerne 3-4 gange om måneden.

Denise indså hun tog fejl af Boblberg og har nu fundet ud, af der findes andre som hende. Samt at Boblberg kan meget mere end at finde venskaber.

”Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke rigtigt troede på Boblberg i starten. Men nøj hvor tog jeg fejl!”

- Denise

I dag har Denise også fundet en, hvor de underviser hinanden i deres nationalsprog.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.255 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her