Boblberg logo
Jette - Har masser at tage sig til, men manglede en gåmakker

Jette - Har masser at tage sig til, men manglede en gåmakker

Jette på 69 år er skilt fra sin tidligere mand og bor derfor alene, som pensioneret samtaleterapeut. Egentlig har Jette en masse at lave og keder sig bestemt ikke i sin hverdag, hun er nemlig frivillig læseven for et barn i 2. klasse, som hun mødes med én gang om ugen. Derudover er hun også frivillig i Røde Kors, og er med i en læseklub som hun mødes med én gang om måneden. Dog manglede Jette en at gå ture sammen med, da hun gerne ville ud og bevæge sig lidt. Derfor oprettede hun en bobl på Boblberg, hvor hun søgte efter en gåmakker.

Hun mødtes med flere, men der var specielt én, som hun klikkede rigtig godt med. Det var en 36-årige kvinde, som hun snakkede rigtig godt sammen med, trods den store aldersforskel. Hun står i en svær situation under et ressourceforløb, som Jette er rigtig glad for at kunne støtte hende i. Trods den store aldersforskel, giver de hinanden noget og sparrer med hinanden. De to kvinder mødes til spontane aftaler, og har ikke faste dage hvor de mødes.

Da Jettes søn og børnebørn bor på Grønland, og datteren endnu længere væk, overvejer hun at bruge Boblberg til at blive reservebedste. Jette har fortalt om Boblberg til de fleste og anbefaler det uden tøven.

“Det er vigtigt, at der er fokus på ensomhed, mange er ensomme! Det er et tabu. Derfor synes jeg, at man skal kaste sig ud i det.”

- Jette

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her