Boblberg logo
Jeanet – Mødte verdens bedste bekendtskab

Jeanet – Mødte verdens bedste bekendtskab

Jeanet opdagede Boblberg da hun var på biblioteket, hvor der på en plakat stod, at man kunne finde fælleskaber. Jeanet syntes det kunne være sjovt at prøve – og derfor gik der ikke længe før, at hun oprettede en bruger samt en bobl, hvor hun søgte efter nogle at snakke med om alt og ingenting. Bare for at have flere mennesker i hverdagen.

Fra at Jeanet havde oprettet en bobl på Boblberg til, at hun havde fået svar, gik der mindre en 14 dage før at Jeanet og hendes nye kommende ven mødte hinanden for første gang. Første gang de mødtes, gik de bare en tur og snakkede frem og tilbage. Jeanet har en kæreste i forvejen, så det var ikke det, hun søgte. Det som Jeanet manglede i sin hverdag, var en god ven. Og det må man sige, at hun fik i sit nye bekendtskab.

Indenfor den sidste måned har de mødtes mere end fem gange. De prøver at ses så ofte som muligt, når det lige passer ind i hans arbejde. De har både været i Zoo, svømmehallen og været ude at spise.

Jeanets råd til andre der vil finde, hvad de søger på Boblberg er at være ærlig, fortælle hvem man er og hvad det er, man søger.

”Spring ud i det og se hvad der sker. Man kommer med ingenting, men kan også risikere at gå igen uden noget, du kan højst få et nej, men får du et ja, så kan det ende med at blive et fantastisk nyt fællesskab.”

- Jeanet

Jeanet er vild med Boblberg og kan stort anbefale det til andre. Hun er heller ikke færdig med at bruge det selv.

”Jeg vil gerne bruge Boblberg igen til at søge flere venner, da man kan aldrig få for mange. Det er dejligt, at man kan møde nogle uanset alder, hvis man har brug for det.”

- Jeanet

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.411 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her