Boblberg logo
Winie - Springer ud i nye fællesskaber trods angst og tidligere misbrug

Winie - Springer ud i nye fællesskaber trods angst og tidligere misbrug

Winies har med sin fortid med misbrug desværre udviklet angst, hvilket gør det rigtig svært for hende at komme ud ad døren, når mørket falder på. Derfor kan det også være besværligt at lave aftaler med andre, da de som regel arbejder i dagtimerne.

”Jeg tror ikke, at jeg er den eneste, som har svært ved at tage initiativet.”

- Winie

Winie har skrevet sammen med flere andre, der også søger fællesskaber, men har desværre ikke haft muligheden for at tage i biografen, spille noget kort eller tage på café med dem endnu. På trods af det, så er Winie positivt stemt overfor, at fællesskabet nok skal komme. Det ligger nemlig stadig Winie meget på sinde at lede efter fællesskaber, der ønsker at hygge med kortspil, bowling, koncerter til sommer eller noget helt fjerde. Hun opfordrer samtidig til, at andre uden fællesskab, bør deltage og prøve at gøre noget ved ensomheden på Boblberg.

Frivilligt arbejde betyder også meget for Winie, der ofte hjælper sine ældre naboer, speaker for sygeplejestuderende angående misbrug og har været frivillig for et kunstgalleri. Derudover har Winie også inviteret den lokale hjemløsegruppe på besøg, da hun selv har fået hjælp til sit eget liv og ønsker at give noget tilbage.

”Alle fortjener at være med i fællesskabet.”

- Winie

Winie har også snakket meget med sin veninde i Holland om Boblberg, hvor de begge håber at Hollandske borgere en dag kan få adgang til Boblberg.

Winie havde sidste år også skrevet sig op til Julevenner, hvor der bliver lavet kontakt imellem mennesker til jul og er skabt igennem et samarbejde mellem Boblberg og Røde Kors.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.425 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her