Boblberg logo
Mogens – En god idé blev til en succes

Mogens – En god idé blev til en succes

51-årige Mogens hørte for første gang om Boblberg i en Røde Kors genbrugsbutik, hvor der var et par ældre kvinder, som stod og snakkede om konceptet. Da Mogens, kort tid forinden, var flyttet til en ny landsdel, besluttede han sig for at oprette en bobl, hvor han søgte efter nogle med fælles interesser som ham selv. Mogens har bl.a. en stor interesse i vin. Han tænkte, at det var den perfekte portal og en god indgangsvinkel til at finde nye mennesker.

Interessen for Mogens’ bobl var større end han havde forventet, og det gik hurtigere, end hvad han først lige havde regnet med. På kort tid har han mødt og snakket med andre glade vinelskere, der også sætter pris på fællesskab og samvær. Det første møde gik godt, de havde på forhånd talt om, hvad de ville bruge tiden på – så det gik hen og blev en rigtig god lang aften. De ses ca. én gang hver anden måned, dog har covid-19 sat en stopper for nogle af deres aftaler, men Mogens er helt sikker på, at de kommer stærkt igen.

Mogens er blevet så vild med Boblberg, at han på et tidspunkt også ønsker at starte små frivillige grupper, så han kan hjælpe til på den måde.

”Boblberg er for folk, som vil samles og lære af hinanden. Jeg håber, at portalen udbredes noget mere, da det er min opfattelse, at der virkelig er mange, der sidder og er alene og gerne vil have nogle at snakke med.”

- Mogens

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.721 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her