Boblberg logo
Tina – Besøger dame på 90 år hver onsdag

Tina – Besøger dame på 90 år hver onsdag

Tina bor alene da hendes børn er flyttet hjemmefra, og har været i plejesektoren i hele 16 år. Tina er meget åben som person, og har det generelt nemmest med ældre mennesker. Da hun gennem Røde Kors hørte om Boblberg, tænkte hun med det samme, at det var det helt rette sted til at finde en besøgsven. Så hun oprettede en bobl, hvor hun kort tid efter blev kontaktet af en kvinde, hvis mor bor på et plejecenter, som følte sig alene og ensom.

De aftalte at mødes – datteren, hendes mor og Tina selv – og de faldt i snak med det samme. God kemi og skøn atmosfære. Det udviklede sig, og i dag besøger Tina hende hver onsdag. Tina havde hjemmebag og en blomst med til hendes fødselsdag. Når hun kommer hver onsdag, får de kaffe, hygger og snakker. Tina har også været med til hendes fødselsdag.

”Hun er så glad og taknemmelig, hver gang jeg kommer. Det er bare så dejligt at få positiv respons, og at føle at man er noget for andre, der har allermest brug for det.”

- Tina

Tina fandt også en anden kvinde på Boblberg – hun er dog ikke blevet en besøgsven til hende, men mere en kaffeveninde, som hun snakker om alt mellem himmel og jord sammen med. Hun vil også gerne bruge Boblberg til at finde en, som hun kan gå en tur eller cykle sammen med.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her