Boblberg logo
Doris – Aldrig for sent at knytte venskaber

Doris – Aldrig for sent at knytte venskaber

Doris på 55 år har haft et begrænset netværk da hun bor på landet og oveni det også lider af en form for psykisk sårbarhed. Derfor søgte hun på Boblberg efter nye veninder i nærområdet. Her fandt hun Mona, som Doris tog den første kontakt til. De skrev ganske kort sammen efter første kontakt, hvorefter de aftalte at mødes. De mødtes hjemme hos Doris, hvor de drak kaffe på terrassen og livligt udvekslede livserfaringer. I dag ses de en gang om ugen og deltager også med deres respektive mænd til fælles fødselsdage, julefrokoster mm. Doris har fået en fantastisk og trofast veninde.

”Mona er verdens mest levende, positive, energiske, snakkesalige og impulsive veninde, som jeg er så glad for.”

- Doris

De to veninder ligner bestemt ikke hinanden af væremåde og sind, men ikke desto mindre passer ”kemien” bare. Deres baggrunde er også yderst modsætningsfyldte, men de forstår hinanden og nyder godt af dette. De har altid lyst til en snak over telefon eller at mødes over en kop kaffe. Netop dét bekræfter, at det aldrig er for sent at knytte venskaber, og heller ikke er nødvendigvis behøver at være ens og ligne hinanden.

Doris synes, at Boblberg er et fantastisk forum til at knytte netværk mennesker imellem, det er uanset alder, interesser, geografi, ens bagland, og ens baggrund. Det er gratis, så alle kan være med. En vigtig ting, siger hun. Hun kunne klart finde på at bruge Boblberg igen.

”idéen med Boblberg, som kan binde mennesker sammen med forskellige behov, er lige det, som vores samfund har brug for.”

- Doris

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.427 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her