Boblberg logo
Hanne – Blev medlem af strikkegruppe, som strikker til ambulancer og socialt udsatte

Hanne – Blev medlem af strikkegruppe, som strikker til ambulancer og socialt udsatte

Hanne blev fyret på sit arbejde efter 23 år pga. nedskæringer. For at komme sig over den lidt barske besked, strikkede Hanne på livet løs, da det var hendes måde at komme videre på. Hun måtte til sidst indse, at hun umuligt kunne bruge alt det som hun strikkede – det hobede sig op i store bunker!

På Boblberg faldt hun over en strikkegruppe, som strikker til gode formål. Derfor skrev hun til strikkegruppen, og fik hurtigt en aftale med gruppen i hus. Hun blev taget rigtig godt imod, og nu er de 10 kvinder som strikker i gruppen. De mødes hver onsdag i tre timers tid, hvor de strikker lommevenner til ambulancerne til trøst for små børn. De strikker også forskellige ting som huer, halstørklæder, sokker, trøjer m.m. til gavn for de socialt udsatte. Over strikketøjet og en kop kaffe, går snakken om løst og fast. Så det er ikke kun strikning der kommer ud af det, men også nye venskaber.

Hanne kan absolut anbefale Boblberg – hun har selv fået ni nye veninder, og en af dem er hun også begyndt at synge i kirke med hver tirsdag. Det er bl.a. med til at forbedre hendes KOL.

”Jeg synes Boblberg er en super ide, hvor man kan møde venner med samme interesse. Ja, det er en god chance, som jeg absolut vil anbefale ikke at gå glip af!”

- Hanne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her