Boblberg logo
Amanda – Hjælper andre, som har det sværere end sig selv

Amanda – Hjælper andre, som har det sværere end sig selv

Amanda på 17 år valgte at oprette en bruger på Boblberg, da hun gerne ville gavne andre, som måske manglede en ven/veninde eller hjælp til diverse ting. Hun tog den første kontakt til en rar ung kvinde, fordi hun for det første så potentialet til at hjælpe en anden, men også for at få mere viden inden for hendes psykiatrifag. De skrev sammen i en lille uge, før de mødtes til en kop varm kakao på en lokal café. Første møde gik rigtig godt, snakken gik og de havde en rigtig god kemi. Amanda fortalte om hvad hun kunne hjælpe med, og den unge kvinde fik fortalt om hvad hun ønskede at få hjælp til, samt hvilken rolle hun ønskede Amanda skulle have.

I dag har Amanda hjulpet, og hjælper stadig, den unge kvinde med at deltage som besidder i møder, samtaler o.lign. i psykiatrien og kommunen – lidt ligesom en kontaktperson, bare på frivillig basis. Samtidig har Amanda udviklet sig inden for hendes fag, hvor hun har oplevet at sidde på den anden side af bordet end fagpersonen, som Amanda mener er rigtig sundt.

I dag ses de efter behov, men oftest flere gange ugentligt, ca.3-4 dage om ugen. Når hun har møder og samtaler i psykiatrien og i kommunen ses de dog oftere.

Amanda kan anbefale Boblberg i mange sammenhænge og kunne snildt finde på at bruge det igen.

”Boblberg er et godt online sted, hvis du på en nem og overskuelig måde vil søge eller leder efter nye venner og veninder.”

- Amanda

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her