Boblberg logo
Cecilie – Lærte dansk fra sig og lærte selv spansk, win-win!

Cecilie – Lærte dansk fra sig og lærte selv spansk, win-win!

Cecilie ledte efter noget, hvor hun kunne være med til at gøre en forskel for nogen. Hun faldt over Boblberg og kiggede lidt på de forskellige bobler, hvor hun hurtigt faldt over en bobl, som var præcis det, som hun ikke vidste, at hun manglede. Nemlig en spansk pige, som ønskede at blive bedre til dansk. Netop på dét tidspunkt havde Cecilie en plan om at flytte til Spanien i seks måneder, hvilket passede helt perfekt.

Nu er den spanske kvinde både blevet bedre til dansk, og har også lært Cecilie spansk. De havde ugentlige gåture og kaffeaftaler, og nu har Cecilie fået sig en herlig veninde.

”Det var fedt at øve sig på et nyt sprog, uden at være bange for at lyde åndssvag overfor nogle man kender.”

- Cecilie

Cecilie er vild med ideen om Boblberg – for hvis man har overskud, kan man kigge på de eksisterende bobler, og hvis man mangler noget, så kan man lave sin egen bobl.

Det fede ved Boblberg er, at man ikke skal oprette en eller anden fancy profil, som så kan blive dømt ud fra en masse uskrevne kriterier.

- Cecilie

Cecilie opfordrer til, at man skal tage et kig på Boblberg – for man ved jo aldrig, om der er en bobl, som matcher lige præcis med det, som man søger efter eller selv kan tilbyde.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.417 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her