Boblberg logo
Nana – Fra genert og introvert til åben og ekstrovert ung pige

Nana – Fra genert og introvert til åben og ekstrovert ung pige

Nana er oprindeligt fra en lille by, hvor hun har boet hele sit liv med sin familie, som består af mor, far og to storebrødre. På grund af studie er hun flyttet fra de trygger rammer til et stort kollegium med 200 beboere. Det var meget grænseoverskridende for Nana, da hun på det tidspunkt kæmpede med sin introverthed og social angst.

Nanas forældre havde hørt om Boblberg og anbefalede hende at bruge platformen, som hjælp til hendes sociale angst. Nana oprettede derfor en bobl, hvor hun søgte efter en gå-ven. I alt skrev 30 personer til Nana, både piger og drenge. Nana var meget overvældet og positivt overrasket over de mange henvendelser. Iblandt de 30 som havde henvendt sig til Nana, var Ninna, som i dag er blevet Nanas bedste veninde. Hun har også fået to andre rigtig gode venner, Freja og David.

Efter en måned på SOSU-skolen, er Nana blevet meget bedre til at åbne sig op og turde sige noget i timerne.

”Nu tør jeg faktisk at være mig selv foran ”fremmede” mennesker. Det har jeg aldrig kunne før. Men det kan jeg takke dem, som jeg har skrevet med gennem Boblberg.”

- Nana

Personerne har hjulpet Nana ved at fortælle deres historier, og hvad de gjorde for at komme derhen til hvor de er nu. De samme redskaber brugte Nana, og det hjalp! I dag tør Nana sige noget til folk og har lært at åbne sig op. For hver gang hun er sammen med sin klasse, bliver hun mindre og mindre genert.

Nana overvejer også snart at oprette en bobl, hvor hun vil søge efter en svømmermakker.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her