Boblberg logo
Lotte – En penneven for livet

Lotte – En penneven for livet

Lotte er 69 år og bor i sine forældres hus, som hun har arvet, sammen med sin mand og hunden Thiekey. Parret tager tit i sommerhus på Samsø, men det ender oftest med, at Lotte sidder alene tilbage, da hendes mand er jæger og derfor går meget på jagt. En dag sad Lotte og surfede rundt på sin IPad, da hun opdagede Boblberg. Hun tænkte, at hun ville give det et forsøg og oprettede derfor en bruger.

”Jeg havde egentlig ikke nogen forventninger, men jeg skrev til lidt forskellige bobler.”

- Lotte

Lotte skrev blandt andet til en dame som hed Helle, som var på samme alder som hende selv. Efter et par dage skrev Helle tilbage til Lotte. De begyndte at skrive sammen og fandt ud af, at de havde mange af de samme interesser i mange af livets aspekter. I dag skriver de med hinanden hver dag. De har delt sygdom og glæder, og de har støttet hinanden, når der har været allermest brug for det.

”Vi er penneveninder, men det fungerer faktisk også som en dagbog, vi skriver til hinanden hver dag om helt almindelige dagligdagsting.”

- Lotte

Lotte bliver 70 år til næste år, og hun er glad for, at hun har fået en veninde for livet. Lotte har mødtes med Helle 4-5 gange, hvor de blandt andet har været på Rold Storkro og spise middag. Her havde de også deres mænd med, som også kunne rigtig godt sammen. Lotte ville ønske, at de kunne ses noget mere, men da Helle er meget i udlandet, da de har ferielejligheder i blandt andet Spanien og Tyrkiet, er det ikke altid nemt at lave aftaler. Helle sender dog postkort til Lotte fra hendes ferielejligheder, når hun er afsted, hvilket Helle er meget glad for.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her