Boblberg logo
Susanne – Fandt en veninde til sin mor

Susanne – Fandt en veninde til sin mor

Efter tabet af Susannes stedfar og Herdis mand, mistede Herdis modet på at komme ud og snakke med nye mennesker. Hun var ikke god til at skabe kontakt til andre og grundet hendes alder på 72 år, kom hun ikke meget rundt.

Susanne ville gerne hjælpe hendes mor i den rigtige retning og give hende et kærligt skub. Derfor gik hun ind på Boblberg og oprettede en bobl for sin mor, hvor hun søgte veninder i nærområdet. Der kom over 10 henvendelser, hvoraf de mødtes med to kvinder. Da de mødte Lizzy for første gang, kunne Susanne tydeligt mærke, at der var kemi mellem hendes mor og Lizzy.

I dag mødes de flere gange i måneden, hvor de har en fast aftale om at strikke sammen, hvilket passer Herdis helt perfekt, da hun ikke kan være alt for aktiv.

Udover Lizzy, har de også mødtes med en tredje kvinde, som har været med til at strikke med dem. De kunne godt tænke sig at mødes med flere, måske endda lave deres egen lille strikkeklub.

Susanne har også selv benyttet sig af Boblberg, hvor hun fandt en veninde til at gå ture på stranden med deres hunde. Efter Susannes hund døde, har de dog ikke set hinanden siden. Susanne er stor fan af Boblberg, og vil fremover bruge det.

”Jeg vil anbefale andre at hjælpe, hvis de kender nogle ensomme mennesker.”

- Susanne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.656 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her