Boblberg logo
Lena – Blev genforenet med tidligere veninde

Lena – Blev genforenet med tidligere veninde

Lena er i fuld gang med sin uddannelse, hvor hun har en god omgangskreds. Hun stødte første gang på Boblberg på sin skole, hvor hun i den forbindelse hørte lidt om konceptet og valgte derfor at oprette en bruger. Efter at have undersøgt hjemmesiden og læst flere forskellige bobler, stødte hun på en tidligere veninde, som hun havde gået i folkeskole med. Efter folkeskolen mistede de kontakten, og selvom de begge gik på samme skole igen, snakkede de ikke sammen. Lena overvejede ofte at tage kontakt til hende, men fik det aldrig gjort. Efter at have set hendes bobl på Boblberg, tog Lena den længeventede kontakt til sin tidligere veninde. Deres samtaler udviklede sig hurtigt og den dag i dag, betegner de sig som uadskillelige veninder.

Lena har også haft kontakt med en anden på Boblberg, som hun ofte har set på gangene på sin skole. Selvom Lena går på en stor skole med mange mennesker, ser hun ofte en tendens til at folk ikke snakker med dem fra de andre klasser, folk holder sig for sig selv, i deres egne fællesskaber.

Selvom det godt kan være grænseoverskridende at tage kontakt til et andet menneske, synes Lena, at man bare skal springe ud i det. På Boblberg er man der med et fælles formål, og det hjælper at se, at andre søger det samme som en selv. I fremtiden kunne hun sagtens finde på at bruge Boblberg igen og vil anbefale det til alle dem, som kunne have en interesse for det.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.249 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her