Boblberg logo
Bjarne – Inviterede en fremmede ind i sin herreklub

Bjarne – Inviterede en fremmede ind i sin herreklub

Bjarne kiggede rundt på Boblberg og fandt en jævnaldrende mand, som søgte nye bekendtskaber. Han skrev med det samme til ham og inviterede ham med i sin herre- og petanqueklub. Ugen efter var manden en del af klubben.

Bjarne startede i en petanqueklub flere år tilbage, som faktisk var et forskningsprojekt af universitetet. Projektet handlede om, at der skulle skabes to grupper af mænd over 60 år, den ene gruppe skulle være aktive og den anden skulle hygge sig. Løbende skulle der så undersøges på deres mentale og fysiske helbred.

Bjarne har mødtes med sin herreklub hver torsdag de sidste fem år. Han kender ikke resultatet af projektet, men han ved, at de har haft et stærkt bånd, både i hans herreklub og i floorballklubben. En gang imellem mødes de alle også til kaffe. Selvom Bjarne selv har et godt og socialt fællesskab, så brugte han Boblberg til at invitere en fremmede ind i sit fællesskab. Det er stort, at man kan udnytte det overskud man selv har, til at sørge for, at andre mennesker får en god livskvalitet.

Bjarne kalder Boblberg for en fantastisk side, hvor man kan finde hvad som helst, især i form af venskaber. Han håber, at de andre mænd i herreklubben, er med på at finde endnu en mand på Boblberg, som kan blive en del af deres fællesskab.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her