Boblberg logo
Amanda – Startede som en gåmakker, men endte som meget mere

Amanda – Startede som en gåmakker, men endte som meget mere

Amanda på 30 år blev en dag bekendt med Boblberg og besluttede sig for at oprette en bruger. Hun oprettede en bobl, hvor hun søgte en gåmakker. Hun manglede motivation til at komme ud i naturen, og netop dét, kom Helena med. Amanda blev nemlig kontaktet af Helena, efter hun havde set hendes bobl. De skrev lidt frem og tilbage og aftalte, at de skulle mødes. Begge kvinder er meget generte, og da det af den grund godt kan være svært at møde andre, har det været rart for dem, at de kunne skrive lidt sammen inden de skulle mødes.

I dag har de opbygget et godt venskab. Når de mødes, går de ture sammen, hvor der er plads til en masse snak – oftest om børn, da de begge er mødre. De har også været i biografen sammen. Derudover snakker de meget om den ferie, de skal på sammen til sommer, hvor de skal afsted bare de to. Det har været rart for Amanda at have fundet en veninde man kan snakke om alting med, og at der ikke er nogle forpligtelser, men at de netop bare mødes, når deres overskud og tid er til det.

Amandas bobl, hvor hun søger gåmakker, er stadig aktiv inde på Boblberg. Desuden går hende og hendes veninde og overvejer at prøve at oprette en bobl omkring en læseklub, som de gerne vil starte sammen.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her