Boblberg logo
Julie – Flyttede langt væk, men fandt et nyt netværk

Julie – Flyttede langt væk, men fandt et nyt netværk

Julie er flyttet sammen med sin kæreste, dog meget langt væk fra familie og venner. Hun blev overflyttet på sit studie, men kom i en klasse, hvor der ikke var så meget socialt. Da hun kom langt væk fra, havde hun brug for noget socialt, og derfor anbefalede Julies studievejleder hende at prøve Boblberg.

Julie oprettede derfor en bobl for at forsøge at opbygge et netværk. I boblen skrev hun, at hun var flyttet til den nye by som overflytter på studiet, samt lidt om sig selv og hendes interesser. Hun håbede at finde et match derigennem.

Hun blev efterfølgende kontaktet af to. Den ene er blevet en god støtte for hende. De skriver meget sammen, og det var lige præcis dét, Julie havde brug for efter flytningen. Hun havde brug for at have en, som bare lyttede til, hvad end hun havde brug for at snakke om.

Den anden skrev hun lidt med frem og tilbage, og de aftalte også at mødes. De mødtes i den lokale park, hvor de gik en tur og snakkede om deres studier og andet, der lige faldt dem ind. Siden da har de skrevet meget sammen og er blevet en støtte for hinanden på den måde.

Udover at Boblberg har skabt kontakt mellem Julie og de to kvinder, har det også hjulpet hende til at komme i kontakt med dem fra hendes kollegie. Det har nemlig hjulpet Julie med at være bedre til at beskrive sig selv og hvad, hun godt kan lide.

Et råd hun vil give videre til andre er, at hvis man har brug for et øre, kan man finde det på Boblberg. Man behøver ikke nødvendigvis at skulle mødes med folk for at få noget godt ud af hinanden.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.721 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her