Boblberg logo
Jette – Mistede sin mand, men bevarede kontakten til nyt vennepar

Jette – Mistede sin mand, men bevarede kontakten til nyt vennepar

71-årige Jette og hendes daværende mand havde ikke særlig mange fælles venner og følte, at de manglede nogle de kunne lave fælles ting sammen med. I den forbindelse faldt Jette over Boblberg på nettet og så straks en mulighed for, at hende og hendes mand kunne finde deres nye fællesskaber gennem Boblberg. Jette oprettede derfor en bobl, hvor hun søgte vennepar til hyggelige stunder.

Jette og hendes daværende mand kom hurtigt i kontakt med Henrik og Ingelise, som hurtigt besluttede sig for at mødes. Henrik og Ingelise kom til kaffe, hvor de efterfølgende bl.a. har spillet banko, har gået til engelsk og taget til koncerter. De holder pinse sammen hvert år og har været på ferie sammen. Selvom Jette mistede sin mand for et par år tilbage, blev hun ved med at holde kontakten til venneparret, og nu er hendes nye samlever også blevet en del af venskabet. Hun er glad for at de har fundet en vennepar, som de kan lave alt med.

Jette synes Boblberg er et godt sted at finde fællesskaber, og hun har allerede anbefalede andre, som søger venskaber, at bruge Boblberg. Jette bruger stadig Boblberg til at finde flere vennepar og veninder at rejse med.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.409 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her