Boblberg logo
Maj – Fandt en volleyklub

Maj – Fandt en volleyklub

Maj har ofte ledt efter et sted, hun kunne spille volleyball, men alle de klubber hun kunne finde i hendes aldersgruppe, var der et krav om, at man skulle være øvet. Maj er selv nybegynder og ønskede at finde nogle på hendes eget niveau at spille med.

Maj kom ind på Boblberg og søgte målrettet efter et volleyhold, hvor hun fandt lige præcis det hun ledte efter. Holdet, som søgte nye spillere, var et amatørhold med forskellige niveauer og forskellige nationaliteter. De skrev selv i deres bobl, at de ikke vandt så meget, og at det derfor også var helt fint at være nybegynder.

Maj mødte op på holdet ugen efter, og det var på ingen måde grænseoverskridende, da hun blev taget godt imod af en masse forskellige mennesker. Hun begyndte at spille i klubben en gang om ugen og kampe i weekenden. Der kom også andre medlemmer til gennem Boblberg, og klubben søger stadig nye medlemmer.

Desværre har Maj været nødt til at stoppe i volleyklubben igen på grund af sin alder. Men det er ikke sidste gang, hun har tænkt sig at finde andre at dele hendes interesser med på Boblberg. Hun kunne godt tænke sig at finde noget mindre aktivt nu, måske en at snakke spansk med, som hun netop selv er startet til. Hun overvejer også at starte en brætspilsklub op gennem Boblberg.

”Jeg havde aldrig nogensinde fundet en volleyklub uden Boblberg. Det er en fantastisk idé og jeg kommer helt sikkert til at bruge det igen.”

- Maj

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.635 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her