Boblberg logo
Maiken – En veninde for altid

Maiken – En veninde for altid

Maiken flyttede for et par år tilbage til en ny by på grund af nyt job. At starte på et nyt arbejde kan ofte kræve meget energi, så det første halve år i den nye by, havde Maiken ikke meget overskud til at starte et nyt netværk. Men da Maiken endelig var faldet på plads på den nye arbejdsplads, kom tiden til at udvide netværket. Hun faldt over Boblberg og blev nysgerrig på, hvad det kunne. På platformen fandt hun en kvinde ved navn Ane, som søgte venner. Hun virkede åben og bor kun 2,5 km fra Maiken selv.

Maiken og Ane skrev kun kort sammen, før de aftalte at mødes til en kop kaffe hjemme hos Ane.

Der opstod hurtigt kemi – de havde nemlig meget tilfælles, var begge singler og uden børn. Børn virker ofte godt til at udvide sit netværk med, men når man ikke har nogen af dem at samles omkring, må man finde andre måder at skabe nye bekendtskaber på.

Når Maiken og Ane mødes, drikker de ofte kaffe, ser film eller går en tur. Det er et hyggeligt samvær de har, og det handler mere om at lave hyggelige og rare ting sammen, i stedet for at feste. Maiken opfatter Ane som en af hendes tætte veninder, og da hun ikke har sin egen familie i nærområdet, er Ane også blevet sat på som en af Maikens kontaktpersoner på sit arbejde.

Maikens andre veninder var ikke overrasket over, at Ane og Maiken havde mødt hinanden på Boblberg. Maiken er nemlig en åben person, som ikke finder det grænseoverskridende at snakke med nye mennesker.

”Jeg synes, at man skal gå ind og tjekke det ud, måske finder du noget eller nogle, du ikke vidste, at du manglede. Folk er både friske, åbne og ærlige på Boblberg.”

- Maiken

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her