Boblberg logo
Jan – Badmintonmakkere og nye fællesskaber

Jan – Badmintonmakkere og nye fællesskaber

At komme ud og røre sig i hverdagen er en prioritering for Jan, og han blev derfor anbefalet af sin ekskone til at gå ind på Boblberg. Jan oprettede hurtigt sin egen bobl, hvor han søgte andre med fælles interesser samtidig med, at han udforskede, hvad andre havde at byde på af fællesskaber.

Her stødte Jan på en bobl omhandlende badminton, som lige var noget han kunne se sig selv i. Han henvendte sig på boblen, og inden for kort tid havde han fået svar om, at han var velkommen til træning i den lokale sportshal.

”Det er vigtigt at holde sig i gang, og det giver mig livsenergi at have interesser i hverdagen.”

- Jan

Jan tog til en prøvetræning og blev med det samme inkluderet i fællesskabet. De spillede sammen en times tid, hvor han efter træningen blev opfordret til at komme igen i næste uge. I dag mødes Jan og nogle af de faste spillere et par gange om ugen for at spille badminton. De spiller fire mennesker på en bane med to på hvert hold, hvor de alle er fra 65 år og op til den ældste som er 81 år.

Efter de har spillet badminton, drikker de gerne en kop kaffe, øl eller sodavand for at vende, hvad de har lavet siden de sås sidst. Jan er ikke kun blevet medlem af ét badmintonhold, men faktisk to, hvor han både spiller med herre- og dameseniorer.

”Netværket er vigtigt for alle, og det har udvidet min familie.”

- Jan

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her